Antena Meniu Search
x

Lugojenii, invitaţi să admire un ştrand închis ca pe un muzeu

După şase ani de lucrări, un ştrand din Lugoj îşi deschide în sfârşit porţile! Însă oamenii nu pot să se bucure de câteva ore de relaxare. Cu toate acestea, au fost invitaţi să-l viziteze. Ca pe un muzeu.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 17:54

Vezi și

După şase ani de lucrări, un ştrand din Lugoj îşi deschide în sfârşit porţile! Însă oamenii nu pot să se bucure de câteva ore de relaxare. Cu toate acestea, au fost invitaţi să-l viziteze. Ca pe un muzeu. Halucinant este că, în urmă cu trei ani, în acelaşi complex de agrement, localnicii au asistat la inaugurarea unui centru SPA. Care nu a funcţionat nici măcar o zi.

De mai bine de şase ani, oamenii din Lugoj aşteaptă să aibă şi ei un ştrand în oraş. Vedeau în fiecare zi că lucrări se tot fac. Iar acum, când în sfârşit totul e aproape pus la punct, sunt invitaţi să admire şi cam atât.

2,5 milioane de euro cheltuite cu ştrandul şi centrul SPA care sunt închise

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai exact, apa în bazine nu are încă temperatura potrivită pentru bălăceală. Dar dacă tot sunt gata lucrările, primarul s-a gândit să-i invite pe oameni să-l viziteze. Practic, fără să mai cheltuie bani pe pliante, ca să-i facă reclamă. 

O tânără din zonă spune că "totul mi se pare o prostie. După părerea mea, este o chestie strict pentru campanie. Nu este altceva. Nu ai cum să mergi să vizitezi un ştrand. Probabil la campania aceasta o să reuşească să facă o mică inaugurare. Ca mai apoi să îl închidă din nou pentru vreo 3, 4, 5, 10 ani".

În urmă cu trei ani, în acelaşi complex de agrement, tot în campanie electorală, primarul a inaugurat cu mare fast bazinul acoperit şi spa-ul lugojean. Doar că respectivul complex nu a fost deschis niciodată, din lipsa unor echipamente. 

Pentru tot complexul de agrement, care până acum nu a funcţionat deloc, edilul local a cheltuit peste două milioane şi jumătate de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lugojenii, invitaţi să admire un ştrand închis ca pe un muzeu