Antena Meniu Search
x

Luminița Anghel trece prin momente grele

Momente dificile pentru Luminiţa Anghel! Procurorii se pregătesc să-l trimită în faţa judecătorilor pe fostul ei iubit! Îl acuză de evaziune fiscală, iar situaţia e complicată. Infracţiunile ar fi fost comise prin intermediul firmelor unde cântăreaţa a avut calitatea de asociat

Vezi și

Momente dificile pentru Luminiţa Anghel! Procurorii se pregătesc să-l trimită în faţa judecătorilor pe fostul ei iubit! Îl acuză de evaziune fiscală, iar situaţia e complicată. Infracţiunile ar fi fost comise prin intermediul firmelor unde cântăreaţa a avut calitatea de asociat. 

Luminiţa Anghel şi Bogdan Friedrich. Au format un cuplu discret. Ea, pe scenă, el în spatele scenei. Sanchi, cum îi spun apropiaţii, se ocupa de business. Ani la rândul, vedeta s-a bazat pe el. A controlat firmele la care şi ea a fost acţionar. Organizau evenimente grandioase, cu artişti celebri!

Surse din rândul anchetatorilor susţin că fostul iubit al vedetei va fi judecat pentru evaziune fiscală. Procurorii DNA urmează să-i prezinte rezultatul expertizei contabile. Ar fi păgubit statul cu aproape un milion de euro!

A fost chemat la DNA înainte de sărbătorile de iarnă. Astăzi, cântăreaţa nu a vrut să comenteze. Anchetatorii spun că ea NU este învinuită.

Vedetele din showbiz le-au spus reporterilor Observator că nu au nicio legătură cu ceea ce a făcut impresarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Luminița Anghel trece prin momente grele