Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Luptă pe șezlonguri, pe litoral. 100 de mii de turiști în acest weekend

Pe un litoral sufocat de aproape 100 de mii de turişti, lupta pentru şezlonguri este aprigă. Din disperare, unii turiştii mai ocupă chiar şi şezlongurile de pe palajele special deschise pentru persoanele cu dizabilităţi.

de Redactia Observator

la 22.06.2019 , 23:44

Pe un litoral sufocat de aproape 100 de mii de turişti, lupta pentru şezlonguri este aprigă. Din disperare, unii turiştii mai ocupă chiar şi şezlongurile de pe palajele special deschise pentru persoanele cu dizabilităţi. Toţi vor să stea apraope de apa, să-i bată briza mării, mai ales că sâmbătă temperatura resimţită pe litoral a fost de 40 de grade Celsius.

O mare de oameni pe plajele de pe litoralul românesc. Cât vezi cu ochii, şezlonguri aproape lipite unul de altul şi turişti care stau pe prosoape aşezate până în apa mării.

Cei care nu au mai prins însă un şezlong în primele rânduri, au ocupat un loc cu prosopul.

Vezi și

Chiar şi când pleacă să mânânce, turiştii îşi iau măsuri de precauţie ca să nu piardă locul pe plajă.

În lupta pentru un loc bun, turiştii nu mai ţin cont de nimic. Au ajuns chiar să ocupe şezlongurile de pe plaja special amenajată pentru persoanele cu dizabilităţi.

Termometrele au arătat sâmbătă 32 de grade Celsius, dar temepratura resimţită a fost mult mai mare, 40 de grade. Iar marea a fost fiartă: 27 de grade. Soarele este însă extrem de periculos, indicele de radiaţii se apropie de pragul pericolului. În căutarea bronzului perfect, mulţi turişti stau de dimineaţa până seara la plajă.

Aproape 100 de mii de turisti îşi petrec weekendul la mare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Luptă pe șezlonguri, pe litoral. 100 de mii de turiști în acest weekend