Antena Meniu Search
x

Păcălite că vor fi luate de soţie, zeci de tinere din Argeş au fost obligate să se prostitueze. Poliţia a făcut percheziţii la o reţea de proxeneţi

La nici o lună de când clanul Vader a fost destructurat, poliţiştii sunt decişi să distrugă o altă reţea care se ocupă cu traficul de carne vie. Mai ales că au informaţii potrivit cărora că zeci de fete au fost racolate prin metoda Loverboy sau Casanova.

Vezi și

Mafia proxeneţilor pare să-şi fi stabilit comandamentul în judeţul Argeş! La nici o lună de când clanul Vader a fost destructurat, poliţiştii sunt decişi să distrugă o altă reţea care se ocupă cu traficul de carne vie.

Mai ales că au informaţii potrivit cărora că zeci de fete au fost racolate prin metoda Loverboy sau Casanova.

Mai exact, proxeneţii le făceau să se îndrăgostească de ei, apoi le promiteau că le vor lua în căsătorie, după care le obligau să se prostitueze.

Poliţiştii din Argeş au făcut azi 30 de percheziţii. La una din adrese, bogăţia se vede de la poartă. În faţa vilei era parcat un Ferrari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Păcălite că vor fi luate de soţie, zeci de tinere din Argeş au fost obligate să se prostitueze. Poliţia a făcut percheziţii la o reţea de proxeneţi