Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Flavia, nepoata ministrului Sănătății, era căsătorită cu un pompier de la SMURD. Tânăra și-a pus capăt zilelor la 27 de ani

Flavia Magdău-Tătărău, nepoata ministrului Sănătății, Sorina Pintea, și-a pus capăt zilelor la doar 27 de ani. Tânăra era asistenta medicală la UPU-SMURD a Spitalului de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare și era căsătorită cu un pompier SMURD.

de Redactia Observator

la 06.06.2018 , 08:18

Flavia Magdău-Tătărău, nepoata ministrului Sănătății, Sorina Pintea, și-a pus capăt zilelor la doar 27 de ani. Tânăra era asistentă medicală la UPU-SMURD a Spitalului de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare și era căsătorită cu un pompier SMURD.

Flavia a fost găsită spânzurată în casă, în urma unui apel la 112 înregistrat în această seară, în jurul orei 18:00.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Tânăra a fost transportată la spital în stare critică, după ce medicii de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare, însă la spital a fost declarat decesul.

"La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violență. Cadavrul femeii a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei și pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru Vasile Dale.

Flavia era căsătorită de câțiva ani cu Bogdan-Tătărău, pompier SMURD la ISU Maramureş.

Nepoata ministrului Sanatatii, Flavia Tatarau, s-a sinucis la 27 de ani
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri sociale » Flavia, nepoata ministrului Sănătății, era căsătorită cu un pompier de la SMURD. Tânăra și-a pus capăt zilelor la 27 de ani