Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Argeş. Clienţii unui bar cu terasă au fost spulberaţi de un BOLID scăpat de sub control

Vezi și

Grav accident rutier într-un sat din judeţul Argeş. Mai mulţi clienţi care stăteau la terasa unui bar din Argeş, spulberaţi de o maşină scăpată de sub control. Clienţii care stăteau la terasa unui bar, au fost pur şi simplu spuberaţi de un bolid care a intrat cu viteză în ei.

Accidentul a avut loc într-o curbă de 90 de grade din comuna argeşeană Lunca Corbului. Soferul, un tânăr de 29 de ani, nu a adaptat viteza şi a intrat cu maşina direct într-un grup de zece oameni care se afla la terasa unui bar din apropiere.

Imediat, martorii au alertat autorităţile. La locul accidentului au venit mai multe echipaje medicale. Cei trei oameni răniţi în impact şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. Doi dintre ei sunt în stare gravă, în timp ce al treilea s-a ales cu leziuni uşoare.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit un scandal în toată regula. Furioasă, mulţimea îi cerea socoteală şoferului teribilist.

Tânărul de 29 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Accident groaznic în Argeş. Clienţii unui bar cu terasă au fost spulberaţi de un BOLID scăpat de sub control