Antena Meniu Search
x

Cinci copii care mergeau cu colindul şi alţi doi oameni au fost loviţi aseară în plin de un adolescent de 16 ani care s-a urcat beat la volan

Caz şocant aseară în Bistriţa Nasăud. 7 persoane printre care 5 copii care mergeau cu colindul au fost spllberaţi de o camionetă, în viteză.

Vezi și

Caz şocant aseară în Bistriţa Nasăud. 7 persoane printre care 5 copii care mergeau cu colindul au fost spllberaţi de o camionetă, în viteză. Au fost 3 accidente, unul după altul. Când şoferul a oprit cursa nebună şi s-a dat jos din maşină, localnicii au avut un şoc. Individul era un puşti de 16 ani care abia se mai putea ţine pe picioare din cauza băuturii.

O cursă nebună. Pe Drumul Naţional 17, în localitatea Tureac, un minor de 16 ani iese pe şosea la volanul unei camionete.

Aseară, băiatul a băut bine. Suficient cât să fure camioneta familiei şi să o ia la goană prin sat. Primele care îi apar în cale sunt trei fetiţe care mergeau pe marginea şoselei. Le loveşte cu maşina şi le aruncă în şanţ. 

Pentru adolescentul teribilist asta nu a însemnat nimic. Îşi continuă drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

O altă localitate. Alte victime. O mamă de 35 de ani şi fiica sa sunt spulberate în plin, prinse şi ele în cursa groazei. 

Iar la doar câţiva zeci de metri distanţă loveşte o fată de 14 ani... aproape mortal. 

Cursa nebună a minorului s-a oprit abia la a şaptea victimă.

Tânărul este singurul care a refuzat transportul la spital. Femeia şi cei cinci copii au fost preluaţi de urgenţă de ambulanţe.

Marius Rus, purtărot de cuvânt al ISU Bistriţa:  "Dintre toate cele şase victime, cinci erau minori, cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani şi un adult, o femeie în vârstă de 35 de ani. Toate victimele au fost încadrate ca fiind de cod roşu."

Mihaela Mastan, purtător de cuvânt al Spitalului Bistriţa: "O altă fată de 14 ani cu un traumatism cranio cerebral grav, cu edem cerebral, cu hemoragie, cu posibilă ruptură de splină este intubată şi este în comă."

După masacrul comis pe o distanţă de doar patru kilometri, minorul s-a oprit cu camioneta în mijlocul drumului. .

Una dintre ambulanţe l-a dus şi pe minorul teribilist la spital. Intrase în comă alcoolică şi este şi lovit la cap. După ce va fi externat, poliţiştii îl vor reţine. Deja pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru vătămare gravă din culpă. Şi părinţii săi vor ajunge la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cinci copii care mergeau cu colindul şi alţi doi oameni au fost loviţi aseară în plin de un adolescent de 16 ani care s-a urcat beat la volan