Antena Meniu Search
x

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Craiova, cercetaţi după ce au distrus mobilierul din celulă

Mai mulţi deţinuţi încarceraţi în Secţia de Maximă Siguranţă a Penitenciarului Craiova sunt cercetaţi după ce, în urmă cu câteva zile, au provocat un scandal în celula în care stăteau

Mai mulţi deţinuţi încarceraţi în Secţia de Maximă Siguranţă a Penitenciarului Craiova sunt cercetaţi după ce, în urmă cu câteva zile, au provocat un scandal în celula în care stăteau, nemulţumiţi de programul de difuzare a semnalului TV, ei distrugând mobilierul şi saltelele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Craiova, Marian Gânjoveanu, incidentul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 decembrie, trei deţinuţi fiind nemulţumiţi de programul de difuzare a semnalului TV.

“Iniţial, s-au arătat nemulţumiţi de programul de difuzare a semnalului TV trei deţinuţi, însă ulterior i-au antrenat şi pe colegii din cameră. Au distrus bunurile aflate în celulă, mobilierul, saltelele. Sâmbătă, programul de difuzare a semnalului este până la ora 24.00, la cinci minute după întrerupere au început acest protest. S-a intervenit imediat pentru aplanarea conflictului”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX Marian Gânjoveanu.

Procurorii de la Parchetul Judecătoriei Craiova fac o anchetă în acest caz pentru distrugere, ultraj şi abuz în serviciu, fiind cercetaţi deţinuţii implicaţi în scandal.

Marian Gânjoveanu a precizat că sunt vizaţi de cercetări şi angajaţi ai penitenciarului în legătură cu programul de difuzare a semnalului TV.

Semnalul TV este difuzat sâmbăta până la ora 24.00, iar în celelalte zile ale săptămânii până la ora 23.00.

În iunie 2010, un alt incident a avut loc în Penitenciarul Craiova, doi fraţi luându-se la bătaie cu gardienii pentru că nu au fost lăsaţi să stea în aceeaşi celulă. În urma altercaţiei, trei gardieni şi cei doi deţinuţi au avut nevoie de îngirjiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Craiova, cercetaţi după ce au distrus mobilierul din celulă