Antena Meniu Search
x

Maicuta cu tatuaje ii pacaleste pe naivi

Este maicuta, o cheama Ana si poate sa dezlege farmece si blesteme in schimbul a cateva sute de lei. Asa a reusit o tanara cocheta si deloc imbracata in haine monahale sa ii pacaleasca pe naivii in suferinta care o suna pentru sfaturi si lucrari.

Vezi și

Pentru ca pagubitul credul sa fie convins ca vorbeste cu maica Ana, tanara foloseste pentru promovare fotografiile unei maici adevarate, Serafima din Covasna, recunoscuta pentru grija pe care o poarta orfanilor.

Imbracata lejer, cu o rochie colorata, unghii false si lungi, cu un tatuaj pe spate. Ea este maicuta Ana, venita intr-un suflet sa isi ridice banii pentru dezlegarile promise. Maicuta doar cu. numele si poza de pe internet.

Luata la intrebari, femeia a parut ca si-a uitat chiar si numele, desi in urma cu mai putin de o zi intelegerea a fost clara: 300 de lei in schimbul dezlegarii de asa-zisele "lucrari" necurate.

Atunci, reporterii Observator au sunat la maicuta Ana, desfacatoarea de farmece. I-au povestit cum ghinioanele se tin lant si nu mai scapa de ele. Dupa o ora de cercetare, cu "har" de la Dumnezeu, maicuta a gasit solutia. Rugaciune, pachete pentru saraci si cateva sute de lei trimise prin posta.

“Patru zile dureaza ca sa scapi de tot. Pentru ca se merge la fiecare icoana facatoare de minuni in parte, in toata tara ca noi suntem in pelerinaj”, spunea falsa maicuta.

Tanara foloseste pe site-urile de promovare imaginea unei calugarite adevarate, maica Serafima din Covasna, recunoscuta pentru actele ei de binefacere si pentru dragostea fata de zece fetite orfane pe care le creste.

Maica Serafima a aflat ce s-a intamlat si se gandeste sa depuna plangere la politie.

Maica Ana, cea cu fusta colorata si bijuterii, i-a abandonat, se pare, pe cei care au nevoie de ajutor si-a inchis telefonul. Oricum, cei in nevoie trebuie sa stie un lucru. Adevaratele maici nu dezleaga nimic si nici nu deschid cartea, iar farmecele nu sunt in grija lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maicuta cu tatuaje ii pacaleste pe naivi