Antena Meniu Search
x

Majorări de prețuri! Micii, cârnăciorii proaspeţi şi ceafa de porc sfârâie mai scump pe grătare de 1 Mai

Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.

Vezi și

Reprezentanţii din industria cărnii au anunţat scumpiri pentru carnea de porc încă de la începutul lunii aprilie. Iar preţurile mai mari au ajuns acum şi la raft.

Se-incing grătarele. Se perpeleşte bine carnea. Şi începe ospăţul. De 1 mai. Fac parte din meniul minivacanţei care începe în câteva zile. 

Meniul e acelaşi an de an, preţurile se schimbă în galantare. 

Pentru un grătar cu de toate, cumpărătorul trebuie să scoată din buzunar peste 200 de lei. Micii se vând în pieţe cu 14 lei pe kilogram, scăriţa de porc costă 16 lei iar ceafa de porc puţin peste 20. 

La cherhanale se aşteaptă mai mulţi cumpărători zilele astea. Peştele proaspăt va face concurenţă micilor pe grătare.

Somonul este cel mai căutat sortiment de la noi. Bucata asta ajunge 15 lei. Kilogramul ajunge cam pe la 60 de lei. Când cineva vrea să mănânce ceva mai bun dă şi ceva mai mulţi bani pe produs. 

Cine vrea o masă bogată de 1 mai, trebuie să cheltuiască pe măsură. Astfel, 1 kg de crap porneşte de 23 de lei, sturionul ajunge până la 89 de lei, 1 kg de creveţi costă 150 de lei, iar calamarul costă 25 de lei kg.

Folosim peşte în mod frecvent, care este şi destul de scump!

În acest sfârşit de săptămână, comercianţii se aşteaptă să depăşească vânzările care au fost de Paşte la carne şi peştele proaspăt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Majorări de prețuri! Micii, cârnăciorii proaspeţi şi ceafa de porc sfârâie mai scump pe grătare de 1 Mai