Antena Meniu Search
x

Majoratul cu dar, la fel ca la nuntă, noua modă printre adolescenţii de 18 ani!

Majoratul de apartament a devenit istorie! Puţini adolescenţi îşi mai organizează aniversarea de 18 ani acasă, cu familia sau cu prietenii

Vezi și

Majoratul de apartament a devenit istorie! Puţini adolescenţi îşi mai organizează aniversarea de 18 ani acasă, cu familia sau cu prietenii. Acum, se poartă petrecerile opulente, care au ajuns să rivalizeze cu nunţile de lux. Cu zeci sau chiar sute de invitaţi, cu meniuri complete, fotografi şi formaţii, pretenţii ce ajung să îi coste pe părinţi chiar şi zeci de mii de euro.

Pentru câteva ore de distracţie, este nevoie de câteva luni de pregătiri. În cazul adolescentelor, lista de dorinţe începe cu o rochie spectaculoasă. 

Se poartă dantela şi voalul, obligatoriu în culorile sezonului. Florina Buciu a avut nevoie de un an să îşi aleagă ţinuta pentru marele eveniment.

Florina Buciu, sărbătorită: "Am ales o rochie roz pal cu volane. In partea de sus cu paiete, ceva cat de cat elegant. Apoi o tinuta casual, dupa ora 2."

Va avea o petrecere cu 90 de invitaţi, la un restaurant rafinat cu piscină. Meniul, aranjamentele florale şi muzica au fost stabilite în cel mai mic detaliu. 

Mariana Keseru, admistrator sala de evenimente: "Aranjamentele au ajuns si la majorate exact ca si la o nunta."

Şi, exact ca la nuntă, nu poate lipsi şedinţa foto.

Sergiu Fodor, fotograf: "Ca in orice eveniment de finete, preferintele incep sa creasca din ce in ce mai mult, incluzand pachete premium chiar, incluzand doua shooting-uri, album, albumele fiind doar piele." 

Petrecerea începe cu dansul sărbătoritei, care a pregătit o coregrafie specială, gândită de un dansator profesionist. 

La final, nota de plată seamănă şi ea cu cea de la nuntă. Părinţii pot sta totuşi liniştiţi, pentru că şi cadourile din partea invitaţilor au fost înlocuite cu plicuri cu bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Majoratul cu dar, la fel ca la nuntă, noua modă printre adolescenţii de 18 ani!