Antena Meniu Search
x

Malpraxis şocant: Incredibila poveste a jandarmului care ar fi murit din cauza unei răceli. Era fost sportiv de performanţă

Anchetă la Spitalul din Piatra Neamţ, după ce un bărbat de 42 de ani a murit, aparent, din cauza unei răceli

Anchetă la Spitalul din Piatra Neamţ, după ce un bărbat de 42 de ani a murit, aparent, din cauza unei răceli.

Jandarmul Constantin Toma a făcut 16 ani sport de performaţă şi nu orice sport ci rugby, în Liga 1 (ultimul club la care a fost legitimat fiind, probabil, CSU Ştiinţa Petroşani). Şi după ce s-a lăsat de sportul de performanţă acesta ducea o viaţă foarte ordonată, făcea în continuare zilnic mişcare (cel puţin 30 de minute numai de exerciţii fizice, după cum spun apropiaţii), mergea în drumeţii, era adeptul unei alimentaţii sănătoase. La testele fizice periodice de la Unitatea de Jandarmi din Neamţ, rezultatele obţinute îl clasau mereu printre primii.

Bărbatul a mers la spital pentru că simţea rău. A fost văzut de medici, i s-au făcut analize şi o radiografie la plămâni. Pentru că s-a suspectat o simplă răceală şi bărbatul nu a vrut să se interneze, a plecat acasă, unde i s-a făcut din nou rău. Soţia a chemat salvarea, iar când a ajuns la spital starea lui s-a agravat încât a avut nevoie de resuscitare. Manevrele au fost zadarnice şi bărbatul a murit.

El era fost sportiv de performanţă. A jucat 16 ani rugby. Lucra ca jandarm şi de fiecare dată trecea cu brio testele la care era supus. Legiştii vor stabili de ce a murit bărbatul şi dacă a fost diagnosticat corect când a ajuns pentru prima dată la spital.

Sursă: tvr.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Malpraxis şocant: Incredibila poveste a jandarmului care ar fi murit din cauza unei răceli. Era fost sportiv de performanţă