Video

Mama bebeluşului găsit mort pe un câmp din Timiş, căutată de poliţişti. Femeia este acuzată de pruncucidere

De Iulia Pop.
Publicat: 04.03.2021, 21:10.
Actualizat: 04.03.2021, 21:10

Descoperire şocantă pe un câmp din Timiş. Cadavrul unui nou-născut a fost găsit cu faţa în jos, pe pământ, printre fire de iarbă. Băieţelul n-ar avea mai mult de două zile, spun anchetatorii care n-au reuşit să dea, încă, de urma femeii care i-a dat viaţă, apoi l-a abandonat.

Un tractorist aflat la muncă pe câmpul dintre localităţile Moșnița Nouă și Urseni a făcut teribila descoperire. Omul a sunat imediat la 112.

La fața locului au ajuns rapid şi poliţiştii de la Investigaţii Criminale. Copilul, care nu avea mai mult de 2 zile, nu a avut nicio şansă. Era dezbrăcat, iar afară nu erau mai mult de 2 grade Celsius.

Dosar penal pentru pruncucidere

Totul s-a întâmplat la mai puţin de 100 de metri de câteva case, însă nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru pruncucidere, iar ancheta este continuată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Anchetatorii n-au dat, încă, vreo informaţie despre mamă sau dacă au un cerc de suspecţi. Rezultatele necropsiei vor arăta dacă băieţelul s-a născut viu sau mort.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.