Antena Meniu Search
x

Video Mama care și-a abandonat bebelușul într-o pungă, în fața blocului, mai are 3 copii, în grija statului

Bebeluşul abandonat într-o scară de bloc, înfăşurat într-o pungă, şi-a petrecut primul Crăciun, în spital, dar înconjurat de dragostea personaluui medical care l-a salvat... si la distanţă de mama lui care a fost audiată şi plasata sub control judiciar. Femeia de 27 de ani mai are alţi 3 copii toti crescuti într-un centru de plasament. La audieri le-a spus anchetatorilor ca si-a abandonat copilul pentru că nu avea bani să-l crească.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 25.12.2020, 23:12

Vezi și
  • Mama bebeluşului, o tânără de 27, este femeie de serviciu la un hypermarket
  • Bebelușul este îngrijit și iubit de personalul medical de la Marie Curie

Cătălin Cîrstoveanu, şef ATI Marie Curie: Casa lui este acum boxa nr 4, este casa lui, doar a lui. Este o minune pentru noi ca traieste. Dumnezeu a facut ca lucrurile sa mearga in sensul asta. Nu e singur. Toti rezidentii il iubesc, toti doctorii il iubesc si ne am dori mult sa-l trimitem acasa, la o casa sanatoasa, la o familie care-l iubeste dupa ce terminam cu problemele medicale.

De stat mai sta cel putin o luna si jumatate in spital. Medicii au emotii pentru evolutia lui. Au de gand ca pana la finalul zilei sa-l detubeze si aveau sperante ca micutul sa sa poata respira singur. În boxa lui Cristian Ştefan, care va fi botezat după medicul care l-a îngrijit în seara în care a ajuns la Marie Curie, tot timpul este cineva. Este supravegheat în permanenţă pentru că cel mai mult are nevoie de iubire. Şi a înlocuit iubirea mamei cu cea a medicilor si asistentelor. 

Cătălin Cîrstoveanu, şef ATI Marie Curie: Ca o mama sa isi lase copilul, indiferent cat de saraca, indiferent cate probleme sociale, morale ar fi avut cu acest copil, nu trebuia sa faca lucrul asta. Existau alte solutii. As fi vrut sa nu o vad niciodata pe mama aceasta, sa nu vad asa... nu as fi vrut sa vad un chip uman care a fost in stare sa faca asta si nu as fi vrut sa aud o explicatie „stiti, sunt prea sarac si trebuie sa imi omor copilul”. Nu exista asa ceva. Cu timpul am invatat ca un copil vine sa aduca ceva in viata si exista si alte metode, ceri ajutorul indiferent cat de sarac esti.

Mama bebelușului abandonat mai are trei copii

Mama bebeluşului, o tânără de 27, este femeie de serviciu la un hypermarket. Copilul l-a abandonat chiar în blocul unde de cativa ani ocupa o cameră. Pruncul parasit era al patrulea copil al ei ceilalti trei fiind lasati, potrivit unor surse Observator, in grija statului. 

A fost audiată de anchetatori şi urmează să fie supusă unui control psihiatric ca sa se stabileasca daca avea discernamat.

Ea a recunoscut abandonul pe motiv că nu avea posibilităţi să-l crească.

O apropiată a femeii care l-a găsit vrea să îl înfieze pe micuţ. 

Paula Stîngă, femeia care a găsit bebelușul: Ar vrea sa il infieze pentru ca pierdut sarcina la 7 luni si jumatate. A zis ca poate copilul acesta a fost un miracol de Craciun si ea ar vrea sa-l infieze daca se poate. A zis ca face demersurile.

Mama bebeluşului a fost ridicată de poliţişti chiar de la locul de muncă iar dupa audieri a fost plasata sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mama care și-a abandonat bebelușul într-o pungă, în fața blocului, mai are 3 copii, în grija statului