Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu mama din Lupeni care şi-a ucis fiul cu un cuţit de bucătărie. Femeia e asistentă medicală la pediatrie (Video)

Au apărut primele imagini cu femeia din Lupeni care şi-a ucis fiul de 35 de ani cu un cuţit de bucătărie, în urma unui conflict spontan izbucnit la primele ore ale dimineții de miercuri.

Au apărut primele imagini cu femeia din Lupeni care şi-a ucis fiul de 35 de ani cu un cuţit de bucătărie, în urma unui conflict spontan izbucnit la primele ore ale dimineții de  miercuri.

Luca Marika, de 58 de ani, din Lupeni (judeţul Hunedoara), şi-a înjunghiat mortal fiul, sunând apoi la 112 şi anunţând comiterea crimei.

O femeie si-a ucis fiul la Lupeni
Pe acelaşi subiect

Presa locală a scris că femeia, care este asistentă medicală la la secţia de pediatrie a spitalului din localitate, s-a trezit miercuri dis de dimineaţă şi s-a întâlnit cu fiul ei de 35 de ani în casă. I-a reproşat acestuia că bea prea mult, că nu are serviciu şi nu-şi face un rost.

Bărbatul se pare că ar fi ripostat, nu doar verbal, moment în care femeia şi-a pierdut total cumpătul, a luat un cuţit de bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal fiul.

Tatăl tânărului ucis era şi el în casă în momentul comiterii crimei.

Cei doi au fost duși, miercuri seară, la audieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Primele imagini cu mama din Lupeni care şi-a ucis fiul cu un cuţit de bucătărie. Femeia e asistentă medicală la pediatrie (Video)