Antena Meniu Search
x

Crimă şocantă la Lupeni. O femeie a sunat la 112 să anunțe că și-a ucis fiul. Tânărul de 35 de ani era mort de 12 ore

O crimă șocantă s-a petrecut, miercuri, în municipiul Lupeni, din Hunedoara. O femeie de 54 de ani a sunat la 112 să anunțe că și-a înjunghiat mortal fiul.

O crimă șocantă s-a petrecut, miercuri, în municipiul Lupeni, din Hunedoara. O femeie de 54 de ani a sunat la 112 să anunțe că și-a înjunghiat mortal fiul.

Femeia de 54 de ani le-a spus polițiștilor că și-a înjunghiat mortal fiul în urmă cu aproximativ douăsprezece ore, în urma unui conflict.

”Astăzi, la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativa deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Atât femeia, cât şi soţul acesteia au fost duşi la audieri.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Crimă şocantă la Lupeni. O femeie a sunat la 112 să anunțe că și-a ucis fiul. Tânărul de 35 de ani era mort de 12 ore