Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa

O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa alături de un bărbat. Cele două fetiţe au fost găsite într-o mizerie de nedescris şi salvate de la o moarte sigură.

de Redactia Observator

la 22.08.2018 , 12:55

O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie - Facebook

O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa alături de un bărbat. Cele două fetiţe au fost găsite într-o mizerie de nedescris şi salvate de la o moarte sigură.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, într-o casă din Galaţi.

O femeie le-a descoperit pe cele două fetiţe, Adriana Beatrice (4 ani) şi Maria (1 an), într-un adevărat focar de infecţie, în timp ce mama lor le abandonase de cel puţin 48 de ore.

Articolul continuă după reclamă

Mihaela Abrasu a fost cea care le-a salvat pe cele două fetiţe abandonate de tânăra căreia cu greu putem să îi spunem mamă.

Pe acelaşi subiect

Femeia a filmat şi apoi a postat pe Facebook imagini îngrozitoare din casa în care fetiţele erau abandonate de mai bine de două zile.

Tânăra care şi-a abandonat fetiţele în mizerie la Galaţi va fi decăzută din drepturile părinteşti

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe imagini se poate observa cum întreaga casă este un focar de infecţie, iar cele două fetiţe sunt murdare şi pline de păduchi.

Mihaela Abrasu le-a salvat pe cele două fetiţe şi le-a dus la spitalul din Galaţi, ambele fiind internate pe secţia de Pediatrie.

"Fetele acum sunt bine. Sunt internate la spitalul de copii pe secţia de terapie intensivă. Doctorii îşi dau tot interesul pentru fetiţe, se ocupă îndreaproape şi le mulţumesc pe această cale. Vă promit că vă voi ţine la curent cu toate detaliile", a scris pe Facebook femeia care le-a salvat pe fetiţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Ştiri sociale » O mamă din Galaţi şi-a abandonat fetiţele într-un focar de infecţie şi a plecat să îşi refacă viaţa