Antena Meniu Search
x

Mesaje sfâşietoare după moartea Monicăi, fata din Vidra bătută şi aruncată peste gardul spitalului: "Drum lin către îngeri! Mare durere ai lăsat în urma ta"

Monica Vidreanu, eleva de 19 ani din comuna Vidra care a fost bătută de iubitul ei și abandonată de acesta la spitalul din localitate, a murit luni, la spitalul din Galați unde fusese internată în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Monica Vidreanu, eleva de 19 ani din comuna Vidra care a fost bătută de iubitul ei și abandonată de acesta la spitalul din localitate, a murit luni, la spitalul din Galați unde fusese internată în urmă cu aproximativ o lună de zile.

Tragicul anunţ a fost făcut de apropiaţii Monicăi pe reţelele de socializare.

„Copila noastră a plecat printre îngeri! Să îți fie drumul lin, puiule drag ... nu știu ce să scriu în astfel de momente, nu știu unde e divinitatea acum, nu știu cum arată speranța, nu știuuuu... Monica s-a stins din viață la 12:30, pui drag, nu am cuvinte pentru tine, pentru fratele tău, pentru părinții tăi... să găsești liniștea acolo sus :((( #odihinăveșnicăMonica”, a scris Corina Momanu, cea care a ținut legătura cu familia elevei și care a dus o campanie de strângere de fonduri pe Facebook și de susținere pentru Monica.

La aflarea veștii, pe rețelele de socializare au început să curgă mesajele de condoleanțe.

„Te știu de când erai abia născută, te-am ţinut în brațe și te-am liniştit atunci când plângeai. Ce să mai pot spune?? Nu pot să cred că viaţa ta s-a oprit aici. Câte lucruri frumoase ai fi putut realiza, câtă bucurie ar fi putut primi sufletul tău prin tot ceea ce ai fi putut face... Drum lin către îngeri Monica... De acolo de sus veghează asupra familei tale și a celor ce astăzi te plâng sincer!!!”, a scris o persoană apropiată familiei.

„Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna,suflet minunat! Mare durere ai lăsat în urma ta.... Să-ţi fie țărâna ușoară! Nu te vom uita niciodată,îngerule! Rămas bun,draga mea!”, este un alt mesaj postat pe contul de facebook al fetei.

Primarul comunei Vidra, Silviu Pintilie, a anunțat că primăria va ajuta familia pentru înmormântarea Monicăi.

Monica a fost bătută cu bestialitate și aruncată peste gardul spitalului

Monica Vidreanu a fost adusă în comă la spitalul din localitate, pe 2 aprilie, în jurul orei 08.00, chiar de iubitul ei, un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Potrivit declarațiile acestuia, într-o criză de gelozie, el a lovit-o cu pumnii și picioarele pe Monica chiar la el acasă. 

Apoi, a lăsat-o pe fată să zacă câteva ore, până în dimineața zilei de 2 aprilie, atunci când tânăra a fost văzută de mama agresorului. Femeia s-a panicat, întrucât fata abia mai respira și și-a îndemnat fiul să o ducă la spital. Astfel, el a urcat-o pe prietena sa în mașină și a dus-o la spitalul din Vidra, aruncând-o peste gardul spitalului.

Monica a fost găsită de paznicul unităţii sanitare care i-a alertat pe medici.

Medicilor le-a fost greu să-și dea seama dacă fata, care avea chipul transfigurat în urma multiplelor lovituri primite, era aceeași persoană cu cea din buletin.

Personalul medical a alertat imediat organele de poliție și a transferat-o apoi pe tânără la Spitalul Județean de Urgenţă Focșani. În urma investigațiilor medicale și a analizei CT, s-a descoperit că tânăra a suferit leziuni cerebrale grave și a fost transferată la Spitalul de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați - Neurochirurgie, unde fata a fost conectat la un aparat care a ținut-o în viață până luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mesaje sfâşietoare după moartea Monicăi, fata din Vidra bătută şi aruncată peste gardul spitalului: "Drum lin către îngeri! Mare durere ai lăsat în urma ta"