Antena Meniu Search
x

Mama încătușată în mall în faţa propriului copil de doar 6 ani a vorbit! Declaraţii exclusive şi acuze grave la adresa poliţiştilor

"A fost legitimă apărare." Este declaraţia femeii acuzate că a lovit un poliţist şi l-a muşcat de picior pe colegul lui.

Vezi și

"A fost legitimă apărare." Este declaraţia femeii acuzate că a lovit un poliţist şi l-a muşcat de picior pe colegul lui. Mama încătuşată în faţa copilului a vorbit în exclusivitate pentru Observator, imediat după ce procurorii au decis să o lase în libertate. Susţine că totul a început din cauza unei prejudecăţi. O clientă de la mall a judecat-o greşit, când îşi certa copilul, şi a declanşat scandalul care i-a adus mai multe ore după gratii. 

"Nu mi-am bătut copilul. Nu l-am traumatizat. Declaraţiile sunt foarte mincinoase de la domnul poliţist. Nu l-am bătut." Imaginile suprinse în mall arată cum mama este târâtă de agenţi spre maşina de poliţie. Scenele s-au derulat şi sub privirile copilului de şase ani. Care, în cele din urmă, a fost preluat de rude. 

Gabriela Bălan susţine că ea este victima în tot acest scandal. Totul ar fi pornit de la o acuzaţie cu conotatie rasista. Încercarea de a-şi potoli copilul ar fi fost interpretată drept agresiune. "O doamnă, nu era vânzătoare, a venit la mine. Cu romii, au ce au cu romii. Da, v-a dat Dumnezeu copii la nişte oameni care nu meritaţi şi o să-ţi fac în aşa fel încât să sun la Protecţia Copilului să vă iau copilul."

De altfel, şi Poliţia Capitalei a comunicat iniţial că este vorba despre o mamă care îşi loveşte fiul. "I-am spus, doamnă, potoliţi-vă, sunt cu copilul, nu mai ţipaţi, eu am ţipat la dânsa, ea la mine şi tot încerca, voia să dea în mine. Atunci ne-am luat la bătaie."

Pe acelaşi subiect

Moment în care a fost chemată poliţia. O intervenţie dificilă, potrivit oamenilor legii: "L-a lovit cu pumnul pe unul dintre poliţişti. La momentul imobilizării, a avut un comportament la fel de agresiv şi cu celălalt poliţist, muşcându-l."

Femeia recunoaşte că a muşcat un poliţist de picior, dar spune că ar fi fost în legitimă apărare: "Taci, fă, din gură, cioaro! Atunci el cred că voia să dea cu piciorul în faţa mea. L-am muşcat de picior." 

Femeia susţine că agresiunile poliţiştilor ar fi continuat şi în maşina de poliţie: "Domnul poliţist care conducea mi-a dat cu pumnul în faţă. M-a scuipat, l-am scuipat şi eu că, tot în legitimă apărare." 

Ar fi urmat confruntarea cu cel de-al doilea agent. Tot în maşina de poliţie: "M-a dat cu capul de geam. Şi tot înjura, şi atunci i-am tras şi eu o palmă şi celuilalt pe faţă."

Femeia a fost acuzată de ultraj.  Acum, mama acuzată este decisă dă dea agenţii în judecată: "Formulăm plângere împotriva domnilor poliţişti pentru abuz în serviciu, pentru loviri, ameninţări şi mai ales pentru lăsare fără ajutor a minorului."

Procurorii au ţinut-o câteva ore după gratii. Când ordonanţa de reţinere a expirat, au decis să o cerceteze în libertate, sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama încătușată în mall în faţa propriului copil de doar 6 ani a vorbit! Declaraţii exclusive şi acuze grave la adresa poliţiştilor