Antena Meniu Search
x

Un agent de poliţie din Orăştie ajuns la locul unui accident a descoperit că una dintre victimele decedate era chiar fiul lui de 19 ani

Momente cumplite pentru un poliţist din Orăştie. Când a ajuns la locul unui accident, a descoperit că printre victime se află chiar fiul lui.

Vezi și

Momente cumplite pentru un poliţist din Orăştie. Când a ajuns la locul unui accident, a descoperit că printre victime se află chiar fiul lui. Un tânăr de doar 19 ani, care a murit pe loc. Nu se ştie din ce motive a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. Doi soţi au murit în maşina lovită frontal.

Darius Stan ar fi împlinit 19 ani peste câteva zile. Era fiul unui poliţist din Orăştie, un agent obişnuit să facă cercetarea la faţa locului după accidentele rutiere. Omul era în tură când a mers la locul tragediei. A recunscut imediat maşina copilului său.

Lângă celălalt autoturism, un bărbat îşi plânge ambii părinţi. 

Accidentul a avut loc la câţiva kilometri de Orăştie. Băiatul de 19 ani a intrat pe contrasens şi a lovit în plin maşina în care erau cei doi soţi, în vârstă de 59 şi 60 de ani. Impactul a fost atât de violent încât niciunul dintre cei trei nu a mai avut nicio şansă. 

Pe reţelele de socializare, curg mesajele de condoleanţe pentru tânărul de 19 ani. Era elev în clasa a 12-a, la Colegiul Aurel Vlaicu. O postare emoţionantă a venit de la diriginta băiatului. 

Poliţiştii vor cere o expertiză, pentru a stabili clar ce s-a întâmplat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un agent de poliţie din Orăştie ajuns la locul unui accident a descoperit că una dintre victimele decedate era chiar fiul lui de 19 ani