Antena Meniu Search
x

Mama lui Alex Georgescu a fost jefuită în spital

Mama lui Alex Georgescu, unul dintre tinerii morţi în urma incendiului din Colectiv face un apel disperat

Vezi și

Mama lui Alex Georgescu, unul dintre tinerii morţi în urma incendiului din Colectiv face un apel disperat. Femeia spune că a fost jefuită în spital, acolo unde este încă internată iubita lui Alex.

Luminiţa Georgescu, mama unuia dintre tinerii care au murit în urma incendiului de la clubul “Colectiv”, a fost jefuită la Spitalul Bagdasar-Arseni.

După ce şi-a pierdut fiul, chitaristul Alexandru Paul Georgescu, în clubul groazei, Luminiţa Georgescu a mai avut parte de o întâmplare negativă. Ea a povestit cum i s-a furat telefonul în timp ce se odihnea după ce a stat lângă iubita băiatului ei, Raluca, internată la Spitalul de Arsuri din Bucureşti.

Aparatul conţinea fotografii cu Alexandru, iar durerea este cu atât mai mare pentru biata femeie.

“Din păcate mai există asemenea oameni! În noaptea de 20 spre 21 mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9 - spitalul Baltazar Arsenie (sic!), unde o supravegheam pe Raluca, care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv", a scris Luminţa Georgescu pe Facebook.

"Ştiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, «omul de bine» a intrat în timpul nopții în salon și a sustras telefonul. Aparatul în sine nu mai este la modă, dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex și Duț (soţul Luminiţei, decedat anul trecut n.r.) pe care nu le-am descărcat. Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul. Vă mulțumesc!”

În urma tragediei din clubul “Colectiv” au murit 63 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mama lui Alex Georgescu a fost jefuită în spital