Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă și patru copii au rămas fără casă, după un incendiu devastator

O mamă şi cei patru copii pe care îi creşte singură trăiesc o dramă după ce un incendiu le-a distrus casa în urmă cu două zile! În prag de iarnă, au rămas doar cu hainele de pe ei. Nenorocirea putea să fie însă mult mai mare.

de Redactia Observator

la 20.11.2018 , 16:52

O mamă şi cei patru copii pe care îi creşte singură trăiesc o dramă după ce un incendiu le-a distrus casa în urmă cu două zile! În prag de iarnă, au rămas doar cu hainele de pe ei. Nenorocirea putea să fie însă mult mai mare. Cei patru copii, cel mai mic în vârstă de trei luni şi cel mai mare de 5 ani, au fost salvaţi în ultima clipă de vecini din casa în flăcări. 

Tânăra femeie caută în zadar prin cenuşă după lucruri pe care ar putea să le mai folosească. În casa care a ars până la temelie au rezistat doar câteva vase din metal.

"Am zis "afară cu toţii". Micuţii erau aliniaţi pe pat, săracii, cea mare o ținea pe aia mică de trei luni pe picioare", a povestit o vecină.

Vezi și

Copiii, trei fete şi un băiat erau singuri în casă atunci când s-a declanşat incendiul.

Focul a mistuit imediat locuinţa veche din lemn şi chirpici, iar flăcările au ajuns şi la casa oamenilor care i-au salvat pe cei patru fraţi.

Din fericire, cei patru fraţi au scăpat doar cu sperietura. Deşi primaria a pus la dispoziţia familiei un adăpost social, mama a preferat să meargă cu cei mici la bunici.

Tatăl celor patru copii este plecat să muncească în Anglia. După incendiul din casă, mama a dat explicaţii de ce i-a lăsat pe cei mici nesupravegheaţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » O mamă și patru copii au rămas fără casă, după un incendiu devastator