Antena Meniu Search
x

Mama tinerei de 19 ani, care-i acuză pe doctorii ieşeni de malpraxis, speră într-o minune

Zi şi noapte stă lângă fiica ei şi se roagă să n-o piardă. Zi şi noapte, mama tinerei de 19 ani, care-i acuză pe doctorii ieşeni de malpraxis, speră într-o minune. Iar astăzi, după ce-a văzut-o că tresare pe patul de spital, s-a agăţat mai tare de speraţă.

Vezi și

 Fata a fost operată de trei ori în 24 de ore, din cauza unei sarcini extrauterine, şi a avut o puternică hemoragie internă.

O mamă îndurerată strigă, înăbuşit, după ajutor. În toată ţara. Pentru fiica ei, operată de trei ori în 24 de ore acum câteva zile, la un spital din Iaşi. Şi pe care astăzi, după ore de chin la căpătâiul ei, zi şi noapte, a ţinut-o de mână.

Ecoul durerii ei a ajuns departe. Oameni din toată ţara, practic nişte străini, şi-au deschis sufletul în faţa poveştii Monicăi. Şi vor să-i dea puţină viaţă dintr-a lor. Şi poate vine şi minunea. La Botoşani 50 de oameni au mers numai azi la Centrul de Transfuzie.

Mai mulţi jandarmi au mers şi ei să doneze pentru tânăra aflată încă în stare gravă pe patul de spital. În continuare, prognosticul medicilor ieşeni pentru Monica rămâne rezervat. Iar ancheta poliţiştilor nu s-a încheiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mama tinerei de 19 ani, care-i acuză pe doctorii ieşeni de malpraxis, speră într-o minune