Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama unui poliţist A MURIT PE LOC, pe drumul de întoarcere de la Mănăstirea Măxineni, unde se rugase la slujba de duminică

Accident grav în apropierea Mănăstirii Măxineni, din Brăila, mama unui poliţist murind pe loc, după ce a plonjat cu maşina într-un şanţ de irigaţii.

de Redactia Observator

la 24.09.2017 , 16:11

Accident grav în apropierea Mănăstirii Măxineni, din Brăila, mama unui poliţist murind pe loc, după ce a plonjat cu maşina într-un şanţ de irigaţii. Femeia în vârstă de 67 de ani se întorcea de la slujba de duminică de la mănăstire.

Accidentul s-a produs pe drumul comunal 56, neasfaltat, după ce şoferiţa ar fi pierdut controlul asupra volanului, într-o porțiune a drumului cu o succesiune de curbe. În autoturism se mai afla o pasageră, aceasta reuşind să scape cu viaţă.

La fața locului au ajuns două ambulanțe, pompierii și poliția. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru șoferiță, aceasta decedând pe loc.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Ştiri sociale » Mama unui poliţist A MURIT PE LOC, pe drumul de întoarcere de la Mănăstirea Măxineni, unde se rugase la slujba de duminică