Antena Meniu Search
x

Video Mama unuia dintre copiii care au bătut şi umilit un bărbat cu probleme de sănătate, la Tulcea: "Nu a făcut altceva, decât a vorbit urât"

Un incident extrem de grav este anchetat în localitatea Mahmudia din judeţul Tulcea. Patru băieţi cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani au fost filmaţi în timp ce loveau şi umileau un bărbat. Aflat în imposibilitatea de a se apăra, adultul suportă umilinţele. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional. 

de Adrian Obreja

la 14.05.2021, 16:34

Vezi și

Scenele greu de privit continuă minute în şir. Patru copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani umilesc un bărbat de 34 de ani. Unii dintre ei au ieşit la joacă în afara curţii. Cel puţin aşa ştiu părinţii lor. 

Mama unuia dintre copii: Mi-a cerut voie să iasă în valea şcolii să joace un fotbal. Eu ţinându-l în casă, i-am dat voie de data asta. Şi am văzut şi eu filmarea astăzi. Nici nu am ştiut. Bineînţeles că a fost pedepsit. Nu a lovit, nu a făcut altceva, decât a vorbit urât.

Poliţiştii din Tulcea au aflat de acest caz de la reporterii Observator şi au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. 

Ioana Nanu – purtător de cuvânt IPJ Tulcea: În acest sens, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia, totodată stabilind şi identitatea celor 4 minori implicaţi, cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani.

Pe acelaşi subiect

Pe fir au intrat şi inspectorii de la Protecţia Copilului. Imaginile pe care le-au văzut şi ei, i-au lăsat fără cuvinte. 

Gabriel Marinov – director DGASPC Tulcea: Vom face demersurile necesare pentru a-i integra într-un program de recuperare. Măcar o discuţie cu psihologii noştri trebuie să aibă, pentru că ce am văzut este greu de acceptat.

Poliţiştii din Tulcea vor înainta dosarul către procurori după finalizarea cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mama unuia dintre copiii care au bătut şi umilit un bărbat cu probleme de sănătate, la Tulcea: "Nu a făcut altceva, decât a vorbit urât"