Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul unei mame din Vaslui, după ce a plecat de acasă, părăsindu-şi soţul şi cei 4 copii: "Să şi-i crească, el i-a făcut"

O femeie din Vaslui, mamă a 4 copii, a dispărut de la domiciliu şi nimeni nu a putut să dea de urma femeii până recent, când, cu ajutorul Facebook, ar fi fost găsită la Huşi.

de Redactia Observator

la 04.02.2019 , 23:43

O mama şi-a părăsit cei 4 copii şi a fugit de acasă. Femeia a spus că nu se mai întoarce

O femeie din Vaslui, mamă a 4 copii, a dispărut de la domiciliu şi nimeni nu a putut să dea de urma femeii până recent, când, cu ajutorul Facebook, ar fi fost găsită la Huşi.

Întrebată când are de gând să se întoarcă acasă, femeia ar fi transmis un mesaj dureros soţului său, care are grijă singur de cei 4 copii. 

"Nu mă mai întorc niciodată, să şi-i crească, el i-a făcut"

Articolul continuă după reclamă

Mama celor patru fraţi din satul Bălţaţi, comuna Tătărăni, care a plecat de acasă fără a le da măcar un semn de viată în ultimele 4 luni, a fost găsită, informează vremeanoua.ro.

Întrebată dacă mai vrea să revină la copii, femeia a fost categorică: “Nu. Niciodată. Să şi-i crească, el i-a făcut”.

Poliţiştii fac verificări în acest caz, precizează presa locală.

Femeia şi-a motivat gestul şi a spus că s-a săturat de bătăile pe care le-ar fi primit de la soţul său, acesta fiind şi motivul pentru care a fugit de acasă.

Pe copii şi pe bărbat îi ajută localnicii, iar învăţătoarea unuia dintre copii precizează că situaţia poate fi devastatoare pentru cei mici, mai ales că au rezultate excelente la învăţătură.

Ea a dat exemplul unuia dintre copii, care a terminat primul semestru cu o medie de peste 9,50.

Localnicii speră ca femeia să se răzgândească şi să se întoarcă la copii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » Mesajul unei mame din Vaslui, după ce a plecat de acasă, părăsindu-şi soţul şi cei 4 copii: "Să şi-i crească, el i-a făcut"