Antena Meniu Search
x

Mamaia, încă o lună de șantier

Cea mai căutată staţiune de pe litoral e în plin şantier, cu numai o lună înainte de minivacanţa de 1 Mai. E mult praf, zgomot şi, în locul maşinilor scumpe, în parcările hoteluirilor au intrat buldozerele şi excavatoarele.

Vezi și

 Se lucrează de zor la finalizarea uneia din cele trei pasarele care vor traversa Mamaia. De astăzi, şi circulaţia maşinilor este restricţionată. Cu o pauză, de 1 Mai, când aici sunt aşteptaţi peste 20 de mii de turişti.

Mai e mult până când pasarelele vor face parte din decorul vestitelor carnavaluri de la Mamaia. Cert este că, la o jumătate de an de la începererea lucrărilor, prima construcţie din metal este aproape gata.

Cu gândul la carnaval şi la fete frumoase, parcă şi muncitorii au mai mult spor. Chiar dacă, acum, cea mai fierbinte staţiune a litoralului nostru e încă în plin şantier. O parte a lucrării care restricţionează traficul în anumite zone din staţiune.

Alte două pasarele vor fi ridicate exact în zonele unde, în fiecare an, în plin sezon, a fost trafic intens. Valoarea celor trei construcţii de metal în formă de iaht, năvod şi val trece de 10 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mamaia, încă o lună de șantier