Managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum
Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară.
Într-o criză acută de personal calificat şi cu obligaţia de a avea servicii din ce în ce mai bune, managerii hotelurilor de pe litoral îşi caută angajaţi încă de pe acum pentru sezonul de vară. Au nevoie de barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari, toţi sub 30 de ani. Au găsit mână de lucru la un târg de joburi. Şi mulţi dintre viitorii lor angajaţi sunt studenţi sau proaspeţi absolvenţi de facultate.
Alexandra are 19 ani şi este studentă la Facultatea de Litere, specializarea engleză - germană. Îşi doreşte să devină recepţioneră. Până atunci se străduieşte să facă o impresie bună la primul interviu de angajare.
În schimb, Alina a terminat Facultatea de Administraţie Publică. Are 23 de ani şi încă nu lucrează în domeniu. A fost promoter şi operator la un call center. Acum, îşi doreşte altceva.
- 15 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
- 15 februarie, Sfântul Apostol Onisim. Sărbătoare importantă în calendarul ortodox
- Evenimente în Bucureşti, în weekendul 15-16 februarie. Ce nu trebuie să ratezi
- Antrenează-ți creierul ca un campion: Cursurile Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Sesiunea...
- 14 februarie, evenimente importante care au avut loc în această zi de-a lungul timpului
Patronii hotelurilor şi teraselor de la malul mării caută barmani, ospătari, cameriste, dar şi bucătari. Cei angajaţi va trebui să se prezinte la job din luna aprilie.
O cameristă câştigă între 1.800 de lei şi poate ajunge până la 2.200 de lei. În plus, este inclusă masa, transportul şi alte bonusuri la final de sezon.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰