Antena Meniu Search
x

Video Mâncarea de Revelion, livrată la domiciliu în vreme de pandemie. Proprietarii de localuri au mai recuperat din pierderi

Pentru că este pandemie şi sunt în vigoare multe restricţii, mii de bucureşteni şi-au comandat preparate pentru Revelion direct de la localurile unde, în alţi ani, mergeau la petreceri. Masa îmbelşugată la pachet a avut şi un preţ pe măsură: comanda minimă a fost de aproximativ 300 de lei.

Andra Mitu
de Andra Mitu

la 01.01.2021, 18:18

Vezi și
  • Comenzile de Revelion i-au ajutat pe proprietarii de localuri să mai recupereze din pierderi

Bucătarii au împachetat cu grijă caserolele cu mâncare gătită pentru cei care au vrut să se simtă musafiri de Revelion, chiar dacă au petrecut acasă.

Valentin Bătrânu, director restaurant: Pe cele doua zile de livrare au fost aproximativ 600 de comenzi. Vânzările s-au dublat.

Sarmale-n foi de viţă, răcituri, fripturi apetisante, peşte, salata boeuf ori humus cu trufe au fost vedetele din farfuriile petrecăreţilor.

200 de lei a plătit Constanţa pentru masa de revelion pe care şi-a dorit-o.

Constanţa Singuraşu, client: Am ales să comand la firma de catering pentru că nu aveam timp să le fac acasă. Am lucrat foarte mult.

În multe restaurante s-a lucrat până în ultimul moment, pentru ca totul să fie perfect.

Dan Ţonescu, bucatar chef: Noi am avut în jur de 900 de comenzi pe București și județul Ilfov. Ne-a luat aproximativ 48 de ore. Au muncit la ele 60 de oameni, coordonați de doi șefi bucătari.

Comenzile de Revelion i-au ajutat pe proprietarii de localuri să mai recupereze din pierderile de anul trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mâncarea de Revelion, livrată la domiciliu în vreme de pandemie. Proprietarii de localuri au mai recuperat din pierderi