Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Streetfood Festival, un răsfăţ gastronomic, la Bucureşti

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta programul de weekend. Ce-i drept, ar fi păcat să nu ajungeţi la festivalul de streetfood din Capitală.

de Redactia Observator

la 08.09.2018 , 21:33

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta programul de weekend. Ce-i drept, ar fi păcat să nu ajungeţi la festivalul de streetfood din Capitală. Găsiţi acolo tot ce puteţi şi nu puteţi să vă imaginaţi. De la micii româneşti, la scoici, calamari şi. tacos. Sunt peste 100 de rulote acolo şi tot atâţia comercianţi care s-au jucat cu aromele pentru vizitatori. Şi pentru câştig.

Fructele de mare sfârâie apetisant. Lângă grătar, bucătarii îşi supraveghează opera. Ştiu exact ce au de făcut şi ce vor să obţină. Puţini sunt cei care rezistă unei asemenea imagini... Şi oricum, nu rezistă mirosului îmbietor. Reţetele sunt diferite dar la fel de interesante. Această tânără a învăţat tainele bucătăriei de la tatăl ei, italian. Spune că secretul e atenţia, dar şi scoicile proaspete din Marea Neagră.

Oferta ţine pasul cu pretenţiiile clienţilor. Cei care preferă mâncarea stradală nu se mai mulţumesc demult doar cu preparatele clasice. Nici mâncarea chinezească nu mai e o provocare. Acum, vizitatorii vor mâncare indiană. Sau mexicană. Acest tânăr îi încântă pe români cu vestitul tacos.  

Vezi și

O porţie de mâncare costă în medie 25-30 de lei. Gurmanzii se pot relaxa apoi în zone special amenajate, iar seara se pot bucura de concerte. Sunt cinci scene pregătite pentru artişti.  Festivalul de mâncare stradală se încheie mâine seară.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Streetfood Festival, un răsfăţ gastronomic, la Bucureşti