Mâncăruri de prin lume adunate la Street Food Carnival. Mâncarea indiană sau mexicană, alegerea preferată de mulţi vizitatori
Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta programul de weekend. Ce-i drept, ar fi păcat să nu ajungeţi măcar în ultima zi la festivalul de streetfood din Capitală. Găsiţi acolo tot ce puteţi şi nu puteţi să vă imaginaţi.
- Ce vor românii de la România? Fii parte a campaniei Observator. Spune-ne ce vrei TU de la România printr-un video de 30 de secunde
- Premiera noului sezon Chefi la cuțite din 17 Noiembrie, Duminică 20:00, Luni, Marți și Miercuri 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY
- Vremea 18 noiembrie - 16 decembrie 2024. Mai cald la început de săptămână, apoi răcire. Ninsori și viscol la munte
Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta programul de weekend. Ce-i drept, ar fi păcat să nu ajungeţi măcar în ultima zi la festivalul de streetfood din Capitală. Găsiţi acolo tot ce puteţi şi nu puteţi să vă imaginaţi. De la micii româneşti, la scoici, calamari şi tacos. Sunt peste 100 de rulote şi tot atâţia comercianţi care s-au jucat cu aromele, pentru vizitatori. Dar şi pentru câştig.
Fructele de mare sfârâie apetisant. Lângă grătar, bucătarii îşi supraveghează opera. Ştiu exact ce au de făcut şi ce vor să obţină.
Puţini sunt cei care rezistă unei asemenea imagini. Şi oricum, nu rezistă mirosului îmbietor. Reţetele sunt diferite dar la fel de interesante. O tânără a învăţat tainele bucătăriei de la tatăl ei, italian. Spune că secretul e atenţia dar şi scoicile proaspete din Marea Neagră.
Cei care preferă mâncarea stradală nu se mai mulţumesc de mult doar cu preparatele clasice. Nici mâncarea chinezească nu mai e o provocare. Acum, vizitatorii vor mâncare indiană. Sau mexicană.
O porţie de mâncare costă în medie 25-30 de lei. Gurmanzii se pot relaxa apoi în zone special amenajate. Festivalul de mâncare stradală se încheie în această seară.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰