Antena Meniu Search
x

Caz Italia: Maniacul în serie este de negăsit

Italieni şi români deopotrivă aşteptă cu sufletul la gură prinderea maniacului din Florenţa

Vezi și

 Italieni şi români deopotrivă aşteptă cu sufletul la gură prinderea maniacului din Florenţa

Rezultatul autopsiei este înfiorător. Tânăra de 25 de ani s-a stins în chinuri groaznice după doar două minute de agonie. Nu era pentru prima dată când femeia avea de-a face cu monstrul. Bărbatul i-ar fi trimis şi un mesaj pe telefon înainte să se întâlnească. Parcă presimţind ceva, iubitul Cristinei a avertizat-o să nu se ducă.

Potrivit anchetatorilor, probele ADN ridicate de la locul crimei se potrivesc cu cele prelevate în alte trei cazuri de agresiuni din 2011, 2013 şi februarie 2014. De fiecare dată, maniacul a smuls scotch-ul cu dinţii şi astfel a lăsat urme de salivă. Femeile care i-au supravieţuit, printre care şi mai multe prostituate românce, sunt acum consiliate de psihologi.

Se pare că poliţiştii au deja fotografia suspectului. Potrivit postului public de televiziune din Italia, mai multe prostituate au fost întrebate dacă-l cunosc. Femeile sunt speriate că "monstrul cu scotch" aşa cum a fost poreclit în presă, s-ar putea întoarce.

Cristina, românca ucisă, a ajuns acum patru luni în Italia. Trupul tinerei a fost găsit la un kilometru şi jumătate de locul unde locuia cu iubitul ei.

Anchetatorii vor analiza şi imaginile de pe camerele de supraveghere aflate în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Caz Italia: Maniacul în serie este de negăsit