Antena Meniu Search
x

Maramures: Un tanar aflat pe un moped a fost spulberat de tren

Un tanar de 23 de ani si-a pierdut viata intr-un mod violent, sub rotile unui tren, intr-o comuna din judetul Maramures

Vezi și

Spulberat si tarat zeci de metri pe calea ferata, tanarul de 23 de ani n-a mai avut nicio sansa sa scape cu viata. A fost identificat cu greu de fratele si cumnatul lui, care il asteptau acasa. Nenorocirea s-a intamplat la cateva zile dupa ce familiile lor au petrecut la nunta. “Sambata a fost nunta lui sora-sa si acum mergem la inmormantare”, a spus cumnatul victimei.

Tanarul s-a intors acasa, din Italia, ca sa fie prezent la nunta surorii lui. Aseara s-a urcat pe moped si a mers in vizita la un prieten, intr-o comuna apropiata. La intoarcere, s-a gandit sa scurteze drumul si a pornit pe camp, catre o trecere la nivel cu calea ferata.

Mecanicul trenului le-a declarat politistilor ca a semnalizat de cateva ori cand a trecut prin zona. Langa sine au fost gasite urme de franare, semn ca scuterul avea viteza cand tanarul a observat garnitura.

Din cauza accidentului, circulatia feroviara a fost blocata in zona. Garnitura care venea dinspre Bucuresti, a ajuns cu o ora mai tarziu in Satu-Mare. La fel de mult au intarziat si trenurile de pe ruta Timisoara-Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Maramures: Un tanar aflat pe un moped a fost spulberat de tren