Antena Meniu Search
x

Maraton la 0 grade Celsius cu Daniel Osmanovici şi Dani Oţil

Au alergat 21 de kilometri fără oprire la o temperatură de 0 grade. Daniel Osmanovici, Dani Oţil şi temerarul Toni Coconea au participat la prima competiţie de alergare a anului

Vezi și

Au alergat 21 de kilometri fără oprire la o temperatură de 0 grade. Daniel Osmanovici, Dani Oţil şi temerarul Toni Coconea au participat la prima competiţie de alergare a anului

Alături de alţi 300 de participanţi, Daniel, Dani, dar şi omul care a alergat 823 de km într-o săptămână, Toni Coconea, au participat la un maratonul Gerar. "E foarte frumos atunci când alergi cu oameni frumoşi, când alergi pentru cauze nobile, când alergi cu plăcere şi pentru sănătate", a spus Daniel.

Chiar dacă a fost o cursă grea, au ajuns la final cu zâmbetul pe buze. Luptă pentru oamenii care au probleme la coloana vertebrală, iar banii strânşi vor ajunge la o fundaţie care încearcă să îi ajute. "Dacă vedeţi un om cu probleme care este în scaun cu rotile, cumva banii pe care eu îi strâng alergând se duc către omul ăla şi un tratament pentru a fi salvat", a mai spus prezentatorul Observatorului de Weekend.

Este prima competiţie de alergare în anul acesta, însă nu ultima. Peste câteva luni urmează o altă cursă la care speră să vină cât mai mulţi români. Este în joc viaţa unor oameni cu probleme de sănătate.

Daniel Osmanovici a avut astăzi un susţinător special. Ca de fiecare dată, fetiţa lui, Tea, i-a fost alături.

La semimaraton au participat atât sportivi profesionişti, cât şi echipe de amatori. Au alergat 21 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Maraton la 0 grade Celsius cu Daniel Osmanovici şi Dani Oţil