Antena Meniu Search
x

Maria Ciobanu își riscă viața pentru muzică

Maria Ciobanu a fost la un pas de moarte! Reporterii de la Libertatea au aflat că artista de muzică populară a suferit un accident vascular, în America.

Vezi și

 Maria Ciobanu a fost la un pas de moarte! Reporterii de la Libertatea au aflat că artista de muzică populară a suferit un accident vascular, în America.

Pentru glasul ei inconfundabil, românii au numit-o "Ciocârlia muzicii româneşti". Şi la peste 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu nu vrea să se despartă de scenă chiar dacă asta ar putea să-i aducă sfârşitul.

Jurnaliştii de la Libertatea au aflat că la începutul anului, pe când era în Los Angeles, artista a suferit un accident vascular, cu pierdere temporară de memorie.

Medicii americari au scăpat-o atunci din ghearele morţii şi după două săptămâni de tratament şi-a revenit complet. La externare a primit o serie de interdicţii, de care cântăreaţa nu este dispusă să ţină cont. Prima a încălcat-o atunci când şi-a luat bilet de avion către România.

Dacă în America este sub stricta supraveghere a fiicelor sale, Liliana şi Camelia, în ţară, fiul ei, Ionuţ Dolănescu, nu o scapă nicio clipă din ochi. Şi o însoţeşte la toate concertele pe care le are.

Maria Ciobanu va zbura din nou spre America în noiembrie, pentru că acolo, iarna e mai blândă, iar temperaturile scăzute de la noi i-ar face rău la inimă. De-a lungul carierei, "Ciocârlia muzicii româneşti" a strâns în repertoriul său peste 500 de piese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maria Ciobanu își riscă viața pentru muzică