Antena Meniu Search
x

Maria își caută tatăl, plecat de la Turda spre Sibiu de peste 24 de ore: "Hai acasă, te rog!"

Maria își caută tatăl, plecat de la Turda spre Sibiu de peste 24 de ore: "Hai acasă, te rog!", a scris tânăra pe Facebook, în încercarea de a afla ceva despre bărbatul dat dispărut.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.07.2020, 11:48

  • Ilie Viorel Deac a plecat spre Sibiu și a dispărut.
  • Familia e disperată, Poliția îl caută.

O tânără din Turda își caută disperată tatăl, care a plecat acasă de la Turda spre Sibiu, pe 1 iulie, dar nimeni nu mai știe nimic de el.

Un bărbat din Turda figurează pe lista persoanelor dispărute pe care Poliția Română le caută. Vă rugăm să sunati la 112 dacă aveti informatii. "In data de 01.07.2020, numitul Deac Ilie-Viorel a plecat de la domiciliul sau din mun. Turda inspre Sibiu, si nu a mai revenit pana la data sesizarii.

Semnalmente: 1,85 m, 80 kg, ochi caprui, par negru tuns scurt, fata ovala, 2 cicatrici in partea occipitala a capului.

Imbracaminte: camasa alba in carouri, cu maneca scurta, pantaloni tip blue jeans culoare visiniu, pantofi maro.", e descrierea de pe siteul Poliției Române.

"Hai acasă te rogggg... Nu mai vreau sa stau...fără sa pot face nimic... Fără sa știu unde ești.... 😭😭😭😭https://www.politiaromana.ro/…/persoane-di…/deac-ilie-viorel. Ajutați-ne va rog din suflet!!! Este vorba de tatăl meu!!! A dispărut în data de 01.07.2020. De la ora 14:40 nu se mai știe nimic de el. A ieșit din Sibiu și de acolo nu mai știm nimic!!! Suntem disperați!!! Dați cat mai mult share și contact la 112 sau la nr de telefon 0757238841!!!!", a scris Maria pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Maria își caută tatăl, plecat de la Turda spre Sibiu de peste 24 de ore: "Hai acasă, te rog!"