Antena Meniu Search
x

MARIAN VANGHELIE vrea să fie LIBER! E tată, și - mai nou - student

Marian Vanghelie a făcut declaraţii spumoase astăzi la Curtea de Apel Bucureşti

Vezi și

Marian Vanghelie a făcut declaraţii spumoase astăzi la Curtea de Apel Bucureşti. Acolo a cerut să fie lăsat liber. A spus, printre altele, că trebuie să se pregătească pentru botezul fiicei sale. Dar şi că trebuie să meargă la cursuri. E student şi ia treaba asta în serios.

Edilul suspendat de la sectorul 5 află astăzi dacă îi va fi înlocuită măsura arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar., sau dacă va fi cercetat în stare de libertate. Foarte multe argumente au adus astăzi apărătorii acestuia în faţa magistraţilor de aici de la Curtea de Apel Bucureşti. Printre cele mai importante este acela că Marian Vanghelie este student. S-a înscris la facultate şi trebuie să meargă, la cursuri, la ore şi la seminare. Vanghelie spune că nu se aşteaptă să termine cu 10.

Speră însă să treacă cu bine toate examenele mai ales că s-a încris la Administraţie Publică unde de 15 ani de zile lucrează în domeniu. Vanghelie a mai spus că, fiind în arest la domiciliu are grijă de fiica sa Maria, că pregătirile pt botez sunt pe ultima sută de metri, şi, de asemenea, speră ca instanţa să-şi facă treaba deoarece este nevinovat şi nu a luat mită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » MARIAN VANGHELIE vrea să fie LIBER! E tată, și - mai nou - student