Marin Tudorică, şeful poliţiei din Sinaia, reţinut de procurorii DNA Ploieşti

Publicat: 14.01.2016, 13:06.
Actualizat: 14.01.2016, 13:07

Suspectat că ar fi primit bani şi bunuri în valoare mii de euro drept mită, şeful Poliţiei Sinaia a fost reţinut aseară de procurorii DNA Ploieşti.Marin Tudorică este acuzat că ar fi luat banii de la un om de afaceri căruia i-ar fi promis că îl ajută să scape de probleme în cazul unor eventuale controale la firma lui

Suspectat că ar fi primit bani şi bunuri în valoare mii de euro drept mită, şeful Poliţiei Sinaia a fost reţinut aseară de procurori ai DNA Ploieşti. Marin Tudorică este acuzat că ar fi luat banii de la un om de afaceri căruia i-ar fi promis că îl ajută să scape de probleme în cazul unor eventuale controale la firma lui. Iar şeful Poliţiei n-ar fi făcut singur toată treaba. L-ar fi ajutat colegul lui, adjunctul Poliţiei, Ionuţ Roşca. Acesta a fost pus de procurori sub control judiciar pentru 60 de zile. Totodată, afaceristul care le-ar fi dat bani celor doi poliţişti, pe numele lui Cristian Simion, a fost şi el reţinut pentru 24 de ore. Este acuzat de cumpărare de influenţă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.