Antena Meniu Search
x

Mărturia tulburătoare a copilului salvat din Colectiv de alți copii. Ți se sfâșie inima!

Mihai e cel mai tânăr adolescent rănit la Colectiv. La 15 ani, în scaun cu rotile, el a fost salvat pe braţe de prieteni, şi ei răniţi în infern. Este cu totul bandajat şi îngrijit de noul său amic, profesorul Dan Enescu, directorul Spitalului Grigore Alexandrescu

Vezi și

Mihai e cel mai tânăr adolescent rănit la Colectiv. La 15 ani, în scaun cu rotile, el a fost salvat pe braţe de prieteni, şi ei răniţi în infern. Este cu totul bandajat şi îngrijit de noul său amic, profesorul Dan Enescu, directorul Spitalului Grigore Alexandrescu. 

Colegii noştri de la Antena Stars au vorbit cu Mihai - spune că a supravieţuit şi pentru că a ştiut, de la lecţiile de înot, să-şi ţină respiraţia. Urmăriţi un interviu impresionant - atenţie, însă, sunt imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Mihai este imobilizat în scaun cu rotile din copilărie. La 6 luni, a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică. L-a salvat din infernul de la Colectiv prietenul lui de-o viaţă, Pavlos. Şi el e internat în stare gravă la spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Amândoi sunt îngrijiţi de echipa profesorului Dan Enescu.

Mihai este un baiat deosebit, un baiat cu o vointa deosebita.problema lui nu este el, ci este prietenul lui 6.08

Prietenul lui cel mai bun, Pavlos. Şi cu un alt prieten, Laurenţiu. Toţi trei au fost la Colectiv. Toţi trei s-au luptat să nu moară, să nu rămână în urmă.Mihai era neputincios. În jur, oamenii ţipau a moarte şi alergau să se alveze. Dar lângă el, au fost prietenii lui. Mihai nu caută vinovaţi. Ştie că, în final, totul va fi bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Mărturia tulburătoare a copilului salvat din Colectiv de alți copii. Ți se sfâșie inima!