Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Masa de paste, cat un concediu la Paris

O masa de mii de euro, desi dureaza la fel ca si la altii, dar meniul e de lux. Cu berbecut crescut in Alpii francezi, foie gras si sampanie din cea mai fina. Cine merge in oras scapa de stresul cumparaturilor.

de Redactia Observator

la 02.05.2013 , 20:34

Bucatarii de la restaurantele de lux si-au ales deja retetele de sezon: miel asezonat cu spanac, rosii si cartofi noi. Urmat de un desert racoros.

Un kilogram de pulpa de miel poate costa cat jumatate din salariul minim pe economie: 360 de lei. Este crescut cu muzica pe culmile muntilor Pirinei.

Cui nu-i place mielul poate testa carnea de vita limousine: 515 lei costa un kilogram. La asa preparate, sampania este potrivita pentru o zi de sarbatoare. Cine nu se uita la pret poate da chiar si  4.000 de lei pentru o sticla.

Vezi și

Invitatii la o astfel de masa ar putea aduce delicatesele: pateul de gasca si ciocolata. Toate acestea se concentreaza intr-un cadou care poate ajunge si la 2.000 de lei.

O sarbatoare traditionala include pasca si cozonac. In cofetariile cu staif, pot costa si 50 de lei bucata.

Cine sarbatoreste in oras a scapat de stresul cumparaturilor. Bucatarii isi pun la bataie cele mai gustoase retete.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Masa de paste, cat un concediu la Paris