Antena Meniu Search
x

Maşină de 180.000 euro furată din Italia, CONFISCATĂ de la o femeie oprită de poliţie în trafic (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră de la Negreşti Oaş au confiscat un autoturism marca BMW X6, în valoare de 180.000 de lei, care figura ca furat din Italia, de la o femeie care conducea maşina în cauză şi a fost oprită în trafic.

- www.politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră de la Negreşti Oaş au confiscat un autoturism marca BMW X6 de la o femeie care conducea maşina în cauză şi a fost oprită în trafic. Maşina, în valoare de 180.000 de lei, figura ca furată din Italia.

Femeia în vârstă de 54 de ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare, şi care conducea un autoturism BMW X6, înmatriculat în Franţa, a fost oprită în trafic pentru control, marţi, în jurul orei 9.00, pe raza localităţii Negreşti Oaş, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Având suspiciuni cu privire la provenienţa autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date Interpol, în urma cărora au constatat că maşina, fabricată în anul 2008, figura ca fiind declarată furată, alertă introdusă de către autorităţile din Italia”, se arată în comunicat.

Anchetatorii fac cercetări pentru tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei, a fost confiscat până la finalizarea cercetărilor, fiind dus la sediul poliţiei de frontieră.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Maşină de 180.000 euro furată din Italia, CONFISCATĂ de la o femeie oprită de poliţie în trafic (VIDEO)