Antena Meniu Search
x

Botosani: O masina a fost transformata in scrum

Un barbat din Botosani s-a trezit in urma cu cateva ore cu masina in flacari. Omul fie are niste dusmani perseverenti, fie un ghinion teribil. In urma cu un an o alta masina i s-a facut scrum. Politistii nu stiu deocamdata daca acum focul a fost pus de o mana criminala.

Vezi și

Un lucru e cert insa. Asta este a 11-a masina care arde in orasul din nordul moldovei, de la inceputul anului trecut.

Focul a pornit de sub masina, din dreptul radiatorului.

“In aceasta dimineata in jurul orei 3:38, ISU al judetului Borosani a fost sesizat ca arde o masina”, a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant ISU Botosani.

A venit vecinul si m-a anuntat ca se intampla ceva cu masina. Cand am venit ardea, avea flacari de doi metri deasupra capotei”, spune Iulian,  

Barbatul a avut un sentiment de deja-vu cand si-a vazut masina in flacari. In urma cu un an, un alt autoturism al sau a luat foc, tot in aceeasi parcare.

Ora la care a luat foc masina si conditiile anterioare ma fac sa cred ca a fost intentionat. Focul a fost pus in partea din fata a masinii, intre orele 3 si 4 dimineata. Asa s-a intamplat si acum”, spune proprietarul. Mai mult, fiul omului a avut un accident in urma cu patru luni si nu s-ar fi inteles cu persoana accidentata. Ca urmare, acesta a primit mai multe amenintari.

De la inceputul anului trecut si pana acum 11 masini au fost distruse in Botosani in acelasi mod. Nimeni nu a fost acuzat pana acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Botosani: O masina a fost transformata in scrum