Antena Meniu Search
x

Milioane de euro parcate în faţa cluburilor de fiţe din Mamaia. Parada maşinilor de lux

Se spune că, pe litoral, vara îşi intră cu adevărat în drepturi de-abia când se deschid cluburile de lux. Și s-au deschis în acest weekend. Şi poţi să îţi dai seama de asta foarte simplu doar aruncând o privire în parcare. 

Vezi și

Se spune că, pe litoral, vara îşi intră cu adevărat în drepturi de-abia când se deschid cluburile de lux. Și s-au deschis în acest weekend. Şi poţi să îţi dai seama de asta foarte simplu doar aruncând o privire în parcare. 

Iată parcarea unui club celebru din Mamaia. Şi vă invit să ne uităm doar la primul rând de maşini. Avem aşa: un Porsche Carrera care costă cel puţin 100.000 de euro, un Aston Martin în valoare de peste 170.000 de euro, un Lamborghini Aventador de aproximativ 300.000 de euro, Lamborghini Gallardo de 150.000 de euro şi, în fine, un Porsche Panamera de 100.000 de euro. În total, 820.000 de euro doar în 5 maşini din primul rând. Parada luxului continuă ziua pe plajele private, acolo unde domnişoarele eclipsează. 

Plajele din Mamaia ar putea rivaliza cu podiumurile de modă. Bronzul se aşează cel mai bine pe corpurile lucrate la sală şi acoperite cu costume de baie accesorizate cu bijuterii, ochelari de soare sau... tatuaje. Nu doar ţinuta contează. Ci şi coafura şi... manichiura.  

Bărbaţii recunosc că eforturile tinerelor de a arăta cât mai bine nu rămân neobservate. 

Nicio sesiune de plajă nu ar fi completă fără un pahar cu o băutură răcoritoare şi colorată. Cocktailul este servit la şezlong. Şi aici există o competiţie. Unele se închiriază şi cu 100 de lei pe zi. 

Nota de plată ajunge la câteva sute de lei, dacă turiştii comandă şi platouri cu fructe. 

Cheltuielile sunt şi mai mari când se lasă seara, iar în cluburi încep petrecerile. 

Iată cum arată o parcare de milioane de euro în Mamaia. Doar maşini scumpe şi mulţi cai putere.

În interior, atmosfera fierbinte se răcoreşte din când în când cu şampanie fină. Startul nopţilor albe pe litoral l-a dat aseară DJ-ul britanic David Craig. 

Se spune că sezonul estival începe cu adevărat abia când, pe litoral, se deschid cluburile. A fost primul weekend cu astfel de petreceri, urmează multe nopţi albe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Milioane de euro parcate în faţa cluburilor de fiţe din Mamaia. Parada maşinilor de lux