Antena Meniu Search
x

Masuri in cazului baiatului autist care a murit dupa ce ar fi fost batut de mama

Autoritatile au luat primele masuri in cazului baiatului autist care a murit dupa ce ar fi fost batut de mama. Fratele copilului mort a ajuns in grija Protectiei Copilului. Intre timp, inca se mai cauta raspunsuri care sa clarifice cum si-a pierdut viata baiatul de doar cinci ani

Vezi și

Familia baiatului de cinci ani, adus in stare grava la spital, in Bucuresti, cu mai multe lovituri la cap, tace in fata camerelor de luat vederi. In fata anchetatorilor, mama si rudele mamei au explicatii diferite cand vine vorba despre modul in care baiatul, autist, a fost ranit. Fie s-a lovit accidental cu capul de ciment dupa ce s-a jucat cu fratele sau, fie a fost lovit de o masina.

Medicii care l-au ingrijit pe baiat sunt convinsi ca a fost victima unei agresiuni, dar numai legistii pot confirma asta.

Fratele baiatului mort, un pusti de numai doi ani si jumatate a fost deja luat de Protectia Copilului. “Acest copil este evaluat de specialist”, a declarat Simona Cimpoaie, purtator de cuvant al institutiei.

In timp ce Protectia Copilului va stabili daca pentru baiatul de doi ani si jumatate e mai bine sa fie luat de asistentii maternali sau sa se intoarca in familie, mama lui va fi cercetata de procurori pentru lovituri care i-au cauzat moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Masuri in cazului baiatului autist care a murit dupa ce ar fi fost batut de mama