Antena Meniu Search
x

Medic de la Spitalul Judeţean Suceava depistat pentru a doua oară pozitiv pentru coronavirus (Video)

Un medic al Spitalului Judeţean Suceava a fost depistat pozitiv la coronavirus pentru a doua oară. Prima dată s-a întâmplat la începutul lunii aprilie, când a intrat în izolare la domiciliu.

Vezi și
  • Medic declarat vindecat, testat din nou pozitiv pentru coronavirus
  • Cadrul medical a fost deja internat în spital

În momentul acesta sunt luate în calcul două ipoteze. Una dintre ele este aceea că, în cazul medicului, virusul s-a reactivat pe fondul oboselii, iar a doua variantă este aceea că s-a reinfectat.

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Vorbim totuși despre un medic ce a lucrat la spitalul din Suceava cu bolnavi infectați cu noul coronavirus. Rămân totuși semne de întrebare, dat fiind faptul că medicul respectiv a purtat în toată această perioadă echipament de protecție așa cum cer standardele, combinezon, mănuși, mască, vizieră și acestea sunt motivele pentru care există aceste semne de întrebare".

Medicul este internat acum la Spitalul Județean Suceava și are câteva simptome, diaree, dureri de burtă, iar colegii medicului fac în acest moment și alte investigații.

De altfel, medicul a fost infectat cu noul coronavirus la începutul crizei de la Suceava. S-a tratat și a revenit în linia întâi, pentru a trata bolnavii care erau internați la spitalul din Suceava și erau infectați.

Pe 2 iunie, Spitalul Județean Suceava s-a redeschis și pentru pacienții non-covid, astfel că și alți pacienți cu alte probleme medicale să poată să fie tratați la spitalul din Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Medic de la Spitalul Judeţean Suceava depistat pentru a doua oară pozitiv pentru coronavirus (Video)