Antena Meniu Search
x

Medicul pediatru e acum la un click distanţă

Specialiştii s-au gândit să folosească forţa bună a tehnologiei de ultimă generaţie şi au pus la punct o platformă online pediatrică

Vezi și

Specialiştii s-au gândit să folosească forţa bună a tehnologiei de ultimă generaţie şi au pus la punct o platformă online pediatrică

Ideea platformei online a venit tocmai din necesitatea părinţilor de a afla, în cel mai scurt timp, unde este cel mai apropiat medic pediatru. De partea cealaltă, specialiştii speră ca părinţii să nu-şi mai trateze copiii după ureche sau citind pe internet.

"Noi, pediatrii trebuie să ne unim forţele pt a demitiza forumurile. Ele sunt bune pentru a comunica, dar în niciun caz pentru prescripţii sau atitudini terapeutice. Ele pot fi, uneori, dăunătoare", spune Prof. Dr. Doina Pleşca.

Accesul la platforma de pediatrie este gratuit atât pentru părinţi cât şi pentru medicii care vor să se înscrie. Harta virtuală a pediatrilor cuprinde 200 de locaţii şi peste 400 de medici din Bucureşti. Platforma are şi un buton de ugenţă, care-l ajută pe părinte să localizeze cel mai apropiat spital de pediatrie, de locaţia în care se află.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Medicul pediatru e acum la un click distanţă