Antena Meniu Search
x

Meniu de alerta pentru inspectori

Fabricata sau nu, criza alimentelor infestate a cuprins deja toata Romania. Oamenii se uita de cinci ori inainte sa cumpere lapte si carne. Reporterii nostri au testat autoritatile - am vrut sa vedem cata incredere au in marfa din galantare.

Vezi și

“Eu nu ma tem de piata romaneasca si eu consum cu incredere si lapte si mici si asa mai departe. N-am nici un fel de problema”. O spune seful institutiei care trebuie sa ne fereasca pe noi, consumatorii, de tot ce-i rau. Insa, am vrut sa vedem daca a spus adevarul, asa ca, l-am tentat cu o tava plina de bunatati controversate. Teoretic, fireste. Reactiile au aparut imediat. “Inainte de a consuma aceste produse as avea rugamintea sa ne spuneti de unde sunt produsele si bonul fiscal. Pentru ca mie asa mi se pare normal. Domnul Irimie, mie nu-mi e frica. Eu am fost militar si le mananc si asa. Sunteti mai deontologi dumneavoastra asociatiile decat noi”, a spus seful institutiei.

Meniul special a fost de fapt o gustare asezonata din plin cu produse pus sub alerta in ultimele zile. Un sortiment din comert pe care-l poate cumpara oricine dimineata de la supermarket.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Meniu de alerta pentru inspectori