Antena Meniu Search
x

Un sucevean trezit din somn de un mesaj RoAlert s-a apucat să-i înjure pe cei de la ISU, iar salvatorii i-au răspuns

Un sucevean a fost trezit din somn de un mesaj RoAlert, care informa despre existența unui urs în oraș, oamenii fiind sfătuiți să aibă grijă atunci când trec prin zona respectivă. Bărbatul, în loc să se culce la loc, s-a apucat să trimită mesaje și să-și verse nervii și să-i înjure pe salvatori.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 10.07.2019, 19:59

Un sucevean a fost trezit din somn de un mesaj RoAlert, care informa despre existența unui urs în oraș, oamenii fiind sfătuiți să aibă grijă atunci când trec prin zona respectivă.

Bărbatul, în loc să se culce la loc, s-a apucat să trimită mesaje și să-și verse nervii și să-i înjure pe salvatorii de la ISU „Bucovina” Suceava.

Un sucevean trezit din somn de un mesaj RoAlert s-a apucat să-i înjure pe cei de la ISU,  iar salvatorii i-au răspuns

După un mesaj trimis prin sistemul RoAlert, în care oamenii erau avertizați cu privire la prezența unui urs în zona localității, un sucevean a considerat că trebuie să se răzbune.

Bărbatul a început să transmită mesaje injurioase pe contul de Facebook al celor de la ISU, concluzionând că în loc să primească alerte ar prefera să fie lăsat să doarmă.

Uluiți de gestul bărbatului, salvatorii ISU i-au răspuns

"Îți înțelegem supărarea legată de faptul că alerta te-a deranjat, în condițiile în care tu trebuia să mergi la muncă dimineață. Însă, colegii care ți-au trimis mesajul erau, deja, la muncă. Și, chiar vrem să știi lucrul acesta, noi suntem 24 din 24 activi, la permanență, pregătiți să salvăm viețile oamenilor, nu să-i trezim din somn și să-i deranjăm. Legat de mesajul RoAlert, așa cum tu erai acasă, odihnindu-te pentru o nouă zi de lucru, altcineva putea fi pe stradă, la schimbul III, și erau foarte multe probabilități să dea nas în nas cu ursul. Pentru acea (acele) viață nevinovată a fost emisă alerta. Dacă tu consideri că o viață de om e mai puțin importantă decât somnul tău, atunci ne cerem scuze. Dar suntem nevoiți să te deranjăm în continuare cu alerta, ori de câte ori va fi cazul, și cineva se va afla într-un potențial pericol, pentru că sistemul nostru de valori este altul. Am observat că ai în lista de prieteni și pompieri, colegi de-ai noștri. Gândește-te că atunci când ne-ai înjurat, i-ai inclus și pe ei… Crede-ne, nu e o plăcere să facem aceste lucruri, însă e o necesitate, pentru că menirea noastră este aceea de a salva vieți. Și dacă RoAlert poate să aibă chiar și cea mai mică influență în a salva o viață, atunci îl vom folosi ori de câte ori va fi nevoie, riscând să te supărăm… Din nou. Cu stimă, noi, salvatorii!”, a fost mesajul salvatorilor ISU „Bucovina” Suceava.

Serviciul RoAlert un serviciu tip SMS, care este folosit atunci când populația trebuie informată de către autorități în prinvința unui pericol care le poate pune în pericol sănătatea, siguranța sau existența.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un sucevean trezit din somn de un mesaj RoAlert s-a apucat să-i înjure pe cei de la ISU, iar salvatorii i-au răspuns