Antena Meniu Search
x

Mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Cele mai frumoase urări de "La mulţi ani!"

De 1 Decembrie, România îmbracă haine de sărbătoare, iar oamenii îşi spun "La mulţi ani!" cu ocazia Zilei Naţionale. Iată o selecţie de mesaje şi urări deosebite, pe care le puteţi transmite celor dragi de ziua românilor de pretutindeni. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 18:43

Mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României
Mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României - Profimedia

La mulţi ani, România! Joi, 1 Decembrie, românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Naţională a României. Este un moment de bucurie generală: rememorăm faptele istorice de la 1 Decembrie 1918, când s-a format România Mare. Cu mic, cu mare, oamenii se adună la paradele militare şi festivităţile organizate în ţară, dar şi în case, unde se bucură de preparate tradiţionale şi de compania celor dragi. Mai ales că minivacanţa de 1 Decembrie le oferă câteva zile libere de tihnă, pe care fiecare le poate petrece după bunul plac. Tot de 1 Decembrie, le putem transmite cunoscuţilor un gând bun şi să le amintim valorile împărtăşite de români. Iată cele mai frumoase urări şi mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, pe care le puteţi trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook ori alte reţele online familiei, prietenilor şi colegilor de muncă.

Mesaje de 1 Decembrie

  • 1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toți românii. Transmitem cu drag salutările noastre unui român deosebit. La Mulți Ani şi petrecere frumoasă de Ziua Națională!
  • Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani, române!
  • La mulți ani României, tuturor românilor şi celor ce simt şi gândesc românește!
  • De 1 Decembrie îţi urez tot binele din lume, să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român. La mulți ani!
  • A mai trecut un an de când suntem români, astăzi a venit din nou vremea să ne spunem La mulți ani!
  • La mulți ani, România! La mulți ani, prieteni! La mulți ani, români de pretutindeni!
  • Familia noastră de români vă urează la mulți ani de 1 Decembrie!
  • La mulți ani, România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!
  • Cu prilejul Zilei naționale a României, îţi urez cele mai călduroase felicitări şi urări de sănătate, bunăstare, prosperitate şi succes!
  • La mulți ani tuturor românilor şi celor care iubesc România!
  • Fie ca 1 Decembrie să vă aducă sănătate, fericire şi multă, multă bucurie alături de cei dragi!

Citeşte şi: ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională

Pe acelaşi subiect

Urări de Ziua Naţională a României

  • Cu români de excepție ca tine, ţara noastră este mai bogată şi mai respectată. Îți mulțumesc şi îți urez un sincer La Mulți Ani!
  • De 1 Decembrie, Ziua Naționala a României, vă doresc distracție plăcută şi să vă bucurați că sunteți români. La Mulți Ani plini de realizări!
  • Ne face deosebită plăcere să colaborăm cu oameni de excepție ca dumneavoastră. Adevărați români. La Mulți Ani încununați de succes şi prosperitate.
  • Cu ocazia Zilei Naționale dorim să vă felicităm pentru profesionalismul dumneavoastră şi să vă transmitem cele mai sincere urări de bine.
  • Ziua Națională a României este prilej de mare bucurie pentru toți românii. Vă dorim ca 1 Decembrie să vă aducă în fiecare an realizări de excepție şi să fiți mândru că sunteți român.
  • Cunoscând oameni ca dumneavoastră, îndrăznim să credem că România poate avea un viitor mai bun. Vă mulțumim şi vă dorim tot succesul pe care îl meritați din plin. La mulți ani!
  • Cu ocazia Zilei Naționale a României, vă transmit cele mai sincere urări de bine şi un viitor prosper şi fericit. La Mulți Ani!

Citeşte şi: Parada de 1 Decembrie LIVE VIDEO. Programul defilării de Ziua Naţionala a României

Concerte, spectacole și expoziții, de 1 Decembrie

Concerte, spectacole aniversare, expoziții, proiecte educaționale dedicate personalităților Marii Uniri sau întâlniri tematice reprezintă oferta culturală a instituțiilor din subordinea Ministerului Culturii pentru a marca Ziua Națională a României. Potrivit unui comunicat al Ministerului Culturii, citat de Mediafax, atât românii din țară, cât și cei de peste hotare sunt invitați la evenimentele special organizate, unele dintre acestea derulându-se online.

  • Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București lansează în 1 decembrie, la ora 18.00, seria de transmisii online Podcasturile Teatrului Național. Prima ediție o va avea ca invitată pe actrița Maia Morgenstern, iar interviul va fi difuzat în variantă video, pe canalul de youtube al TNB.
  • Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova prezintă spectacolul „100 pentru România” - Teatru documentar Reenactment. Teatrul craiovean va mai prezenta cu ocazia Zilei Naționale și spectacolul „Treptele Unirii” în Sala ID Sîrbu.
  • Opera Națională București aduce pe scena din Capitală „Povestea Iei”, un eveniment multimedia complex, creat pentru aniversarea a 160 de ani de diplomație românească și pentru a marca Ziua Națională a României.
  • Concerte dedicate acestei zile au pregătit și Centrul Național de Artă „Tinerimea Română”, care prezintă pe scena Oslo Met Hall un program al Ansamblului Violoncellissimo, Centrul de Cultură Arcuș (Covasna), Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța, care așteaptă publicul la spectacolul „Romanța, regina inimilor”, dar și Opera Națională Română din Iași, care a programat un recital excepțional, susținut de artiștii ieșeni în Sala „Unirii”.
  • La Muzeul Național Peleș va fi pus în scenă spectacolul „Alegerea”, un text scris de Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana, în regia lui Alexandru Boureanu.
  • Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei invită publicul să-i viziteze expozițiile, cu intrare liberă, în cadrul noului program de iarnă (10.00 - 17.00). Totodată, a pregătit o nouă expoziție, în parteneriat cu USAMV, legată și de evenimentele Unirii din 1918 – „Mihai Șerban - Rector și făuritor al Marii Uniri”.

Muzeul Național Brukenthal își așteaptă vizitatorii cu o expoziție cu totul specială, dedicată acestei zile: Marea Unire, în fotografii și documente, Colecția Alexandru Bârsan. Expozitia găzduieşte numeroase obiecte personale ale celor care au participat direct la Marea Unire, așa cum este Iuliu Maniu, însemnări aparţinând unor istorici de marcă din perioada interbelică, precum Silviu Dragomir, şi el secretar al Marii Uniri, sau Ioan Lupaş, un istoric de marcă al perioadei interbelice, profesor universitar de istorie modernă a românilor şi de istorie a Transilvaniei la Universitatea din Cluj. Expoziția subliniază și rolul sibienilor la făurirea Marii Uniri, cât și statutul pe care Sibiul îl poate avea, ca oraș al Unirii”, se arată în comunicatul Ministerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mesaje de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Cele mai frumoase urări de "La mulţi ani!"