Antena Meniu Search
x

ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională

Administrația Națională de Meteorologie emis o prognoză specială pentru București și Alba Iulia, de Ziua Națională a României. Astfel, în Capitală, pe data de 1 Decembrie, specialiștii anunță ploi, lapoviță, dar și ninsori. Rafalele de vânt vor face ca temperaturile resimțite să coboare foarte mult.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 11:19

Trecatorii circula in timpul unei nisori in zona Pietei Victoriei din Bucuresti
ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională - Hepta

În București, nebulozitatea va fi persistentă și vor fi precipitații mixte - ploaie, iar temporar lapoviță și ninsoare, potrivit ANM. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în timpul zilei, când va atinge viteze de 35...40 km/h. Temperatura nu va avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel că maxima va fi de 1 - 2 grade, iar cea minimă va fi de 0 - 1 grad.

Vremea de 1 Decembrie, în Alba Iulia

La Alba Iulia, pe parcursul zilei de 1 Decembrie, cerul va fi temporar noros, însă dimineța vor fi condiții de ceață. Seara și noaptea cerul va deveni noros și vor fi posibile precipitații slabe mixte (ploaie, lapoviță și ninsoare). Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 5 - 6 grade, iar cea minimă va fi de 1 - 2 grade.

Pe acelaşi subiect

Prognoza 30 noiembrie 2022. Temperaturi între -5 și 10 grade

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice ale datei. Cerul va fi noros în sud-vestul, sudul și estul țării, temporar cu precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie în Oltenia, local în Banat și în Muntenia și izolat în Dobrogea, dar pe arii restrânse mixte posibil și în Moldova, unde vor fi condiții de polei. La munte, pe alocuri se vor semnala ninsori slabe și lapoviță. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, local cu ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe alocuri în Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade,  iar cele minime între -5 și 5 grade.

București

Vremea se va menține închisă și spre sfârșitul nopții de miercuri spre joi se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. Trecător, ploi slabe sau burniță vor fi posibile și în restul intervalului. Vântul va sufla moderat, temporar cu ușoare intensificări, cu viteze la rafală în jurul a 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade, iar cea minimă de 1...3 grade.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare -local în sudul Carpaților Occidentali și izolat în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali. Regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Vremea » ANM anunță ninsori în București de 1 Decembrie. Prognoza meteo în Capitală și Alba Iulia, de Ziua Națională